Voda u kafiću 6 KM, a sok 7.5 KM: Pogledajte nove cijene u kafićima na Jadranu

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pushite nam ga! Lijepi Izmir!

.

Yebbo vas Ledo slag !!

Vispakov Laganini zakon !! Nema boljeg slaga !!

Koke

Kad Bosanac ode u Hrvatsku na more to je isto kao kad bi Ukrajinac otišao u Rusiju na odmor. Ovo drugo je dakako nemoguće jer su Ukrajinci daleko pametniji od Bosanaca i ne žele da finansiraju agresiju na svoju zemlju. Glupi Bosanac će ostaviti i zadnju paru na Jadranu a od tog novca se finansira secesionistička politika profašističkog HDZ-a! Zato je za pojedine Bosance metak u čelo Božiji dar.

Sunce

Parking 3€ po satu

BBB

Još kad bi radnike plaćali na način kako naplaćiju turistima bilo bi donekle podnošljivi ali lešinari nebi bili lešinari kad svaku kosku nebi ogulili do kosti !

Koel

Lijepa turska avion hotel s 5 zvjezdica ultra all inclusive 1300 km 10 dana nema to nigdje na svijetu a ugodjaj i usluga nezamisliva

adf

Kad Bosanac ode u Hrvatsku na more to je isto kao kad bi Ukrajinac otišao u Rusiju na odmor. Ovo drugo je dakako nemoguće jer su Ukrajinci daleko pametniji od Bosanaca i ne žele da finansiraju agresiju na svoju zemlju. Glupi Bosanac će ostaviti i zadnju paru na Jadranu a od tog novca se finansira secesionistička politika profašističkog HDZ-a! Zato je za pojedine Bosance metak u čelo Božiji dar. ka Koke Jadan ti je komentar kao što si i sam jadan! Pričaš o nekom HR fašizmu, a pri tome si fašista i nacionalista gori nego ovi na obali. Ne smeta ti što nama gorivo nije sniženo sedmicama za razliku od drugih država, što nam cijene idu gore, ali si spreman na prvu jahati po drugim nacijama. I da skratimo jadu jadni, jesam li ti rekao da si jad. Nisam evo još jednom JADU... I domaćinima na obali je ta cijena visoka i manje će da piju na štekatu, a ti idi kod Brajlovića, Montane i sličnih koji utajiše porez a nisu zatvora fasovali!

meho

Lažete. velika kafa s milijekom na rivi 11-12 kuna. Imam i račun.

/ Najnovije