Vlatka Pokos oplela po hrvatskim fudbalerima: U Herceg-Bosni se provodilo etničko čišćenje

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lijepe riječi su ukras

.............

Suzy

Kako si velika, Ženo!!!

Ralle

Lijepe riječi su ukras

I dta cemo sada

I u Hrvatskoj se provodilo etnicko ciscenje i otvarali su se logori za Srbe

Mother1

Možda su zbog tog izgubili,prije toga dobijenu utakmicu smo srcem navijali za njih

user1671149381

Svaka tebi cast zeno. Treba danas imat velku hrabrost pa u javnosti reci nesto ovako. Prvo si divan primjer da nije sve dobro sa zemlje nestalo. I drugo svaka bi nacija, i svaki covjek na kraju, trebali imati nekoga ko im smije reci ono sto treba da cuju, za opste dobro te iste nacije, tog istog covjeka. A bolje je kad taj sto govori potjece iz tog naroda, jer tada ne mozemo reci da je iza svega mrznja i prijezir.

Respect, Vlatka!

Cuvaj se primitivaca sada....

Jole

E neka su vala izgubili...i opet ce akb!!

BRKICA

>>Svaka tebi cast zeno. Treba danas imat velku hrabrost pa u javnosti reci nesto ovako. Prvo si divan primjer da nije sve dobro sa zemlje nestalo. I drugo svaka bi nacija, i svaki covjek na kraju, trebali imati nekoga ko im smije reci ono sto treba da cuju, za opste dobro te iste nacije, tog istog covjeka.GLUPACA A bolje je kad taj sto govori potjece iz tog naroda, jer tada ne mozemo reci da je iza svega mrznja i prijezir. ka user1671149381<<

Zorro

Ups error

Zar ona nije u Americi, kaže da odlazi i više se n

Ups error ka Zorro

Ujko

A kada su te u paru i grupnjaku natezali Hrvatski reprezetativci u Blidinju tada se nisi bunila jel da ?

markus76

velike rijeci za nekog tko je vise za madraca nego za mudraca

Grude

Ma sta ona zna Di je bila sve ove godine ***

Jerko

Ako jeste Vlatka, a je li i u BiH, zašto ne bi trebalo i zabraniti naziv države Bosna i Hercegovina.. glupa su.. pokvareni i potkupljena kao i sve k...e!

Miki

***

JEFTINA KURAVA I SPONZORUSA.

SLJAM SLJAMOVA!

Kako si glupa, glupaco!

Kako si velika, Ženo!!! ka Suzy

kad jadna prostitutka ostari i ofuca se

kad ode u kanadu da se nekom uvali i proda, pa umjesto toga završi na pranju tanjura, a htjela je odraditi rundu u krevetu nekog bogatuna, kad se ko po-pi-šana vrati u HR, pa .... počne jesti *****a bez da je iko išta ferma ili je izašta pita, hahahaha, ludilo olinjale pro-sti-tutke bez klijentele.

Boske

Svaka tebi čast Vlatkice .Hvala ti kaj si mi onomad u malom dućanu "Bili Cvitak " na Ksaveru poklonila svoju kasetu .CD -a još nije ni bilo.Sad ću je čuvati jer se potvrdilo da si ČOVJEK.

Oblo

Lijepe riječi su ukras!

Crnogorac

Jesi li ti bila u Hecegovini u ratu pa da možeš komentirati ili su ti talibani u Kanadi napričali laži koje širiš, a pojma nemaš ni o čemu. Stara opajdara za so lira u sto vira.

/ Najnovije