Borča / Vlasnika teretane brutalno pretukla trojica muškaraca naočigled ljudi

16. 05. 2021. u 13:49:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Stravična tuča dogodila se u petak u jednoj teretani u Borči, kada je nešto poslije 17 sati napadnut vlasnik Nikola Restak i to u trenutku kada se nalazio ispod velike sprave za vježbanje i naočigled korisnika.

Njemu su prišla trojica muškaraca, a jednog od njih Nikola je navodno prepoznao kao M. L. i tvrdi da je riječ o čovjeku koji u Borči predstavlja "strah i trepet", piše Blic.

Na snimku se vide muškarci koji su upali u teretani, sustigli Nikolu i počeli su da ga udaraju po cijelom telu, uključujući i glavu.

Jedna osoba uzalud je pokušavala da ih razdvoji.

Prethodno se jasno vidi kako trojica muškaraca razgovaraju i koškaju se sa Nikolom, pri čemu ga je jedan od njih udario u nos. Brutalno udaranje kreće tek pošto je on pokušao da se odbrani, a oni ga potom sustižu kada počinje da im izmiče.

Cijela drama odigrala se ispod jedne od sprava, a tuča je bila brutalna, jer je Restak bio oboren na zemlju i udaran sa svih strana.

Restak je zadobio prelome noge i nosa, veliki broj modrica po tijelu i oporavlja se.

Kako je kazao, odlučio je da podijeli video snimke i slike kako bi ukazao na nepravdu koja mu je počinjena.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (13)