Više mrtvih u krvavom obračunu, policija blokirala selo

Radiosarajevo.ba
Više mrtvih u krvavom obračunu, policija blokirala selo
/ Ilustracija, Foto: Radio Mrežnica
Danas oko 14 sati dogodila se pucnjava u mjestu Belavići nedaleko od Duge Rese.

Pucnjevi su se čuli u dvorištu jedne obiteljske kuće, a Radio Mrežnica doznaje od jednog mještanina da su se najprije čula dva pucnja, pa kratka pauza, pa potom još dva pucnja.

Opasnost je otklonjena malo prije 15 sati, a u kući su pronađena dva mrtva tijela. Prema prvim informacijama, treća je osoba bila teško ranjena, a radi se  o napadaču koji je ubio dvije osobe pa presudio sam sebi. Unatoč liječničkoj pomoći, nije preživio, javila je karlovačka Policijska uprava.

Policija je odmah po dojavi o pucnjavi blokirala selo, a stigla je i ekipa za očevid.Lokalni karlovački mediji izvijestili su da je riječ o ubojstvu dvojice braće te da je treći brat počinio samoubojstvo, no to nije točno - tragedija nema veze s obiteljskim odnosima.

Zasad je poznato da je automehaničar Marinko F. u vlastitoj kući ustrijelio Zdravka K., umirovljenog policajca i poduzetnika te Tomu L., vlasnika pizzerije na karlovačkom području. Nakon toga je ubio sebe...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije