U krvi 4-godišnje djevojčice pronađen kokain

Radiosarajevo.ba
U krvi 4-godišnje djevojčice pronađen kokain
/ Net.hr/Ilustracija
Iza rešetaka su završili roditelji 4-godišnje djevojčica kojoj su liječnici u zagrebačkoj bolnici u krvi pronašli kokain.

Riječ je u paru, 40-godišnjakinji i 35-godišnjaku koji su uhapšeni nakon što je policiji iz bolnice prijavljen ovaj nevjerojatan slučaj.

Kako piše Net.hr,  ovi partneri dugogodišnji su ovisnici o drogi, ali su unatoč tome odlučili postati roditelji. Otac se čak u nekoliko navrata prijavljivao u razne programe liječenja od ovisnosti, no bez obizra na to i dalje nije “potpuno čist”.

Majka osim što konzumira drogu ima problema i tjelesnom težinom, te je gotovo anoreksična, a u trenutku uhapšeni bila je u iznimno lošem stanju.

Ovaj slučaj razotkriven je kada je otac u nedjelju odveo kćerkicu u bolnicu jer je iznenada počela povraćati, a dobila je i visoku temperaturu. Doktori koji su ju zaprimili, imajući u vidu cijelu obiteljsku anamnezu, obavili su i pretragu krvi i urina kojom se utvrđuje prisustvo opojnih droga.

Vrlo brzo, na žalost, pokazalo se da je 4-godišnjakinji pozilo od kokaina, kojeg su očito njezini roditelji u stanu ostavili na mjestu što joj je bilo pri ruci. Koliko je točno droge djevojčica unijela u sebe tek će se pokušati utvrditi u nastavku istrage, no prvi toksikološki nalazi pokazali su da je pozitivna upravo na kokain.

Nakon što djevojčica bude otpuštena s bolničkog liječenja o njoj će brigu vjerojatno preuzeti baka, kod koje je i do sada provodila većinu vremena, piše Net.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije