Vielen Dank für Ihre Aufmerksamkeit: Vučić uz pomoć Angele Merkel uči njemački

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pr

Pa, učio bi i Bakir, ali slabo mu ide učenje. Ma, ja. Njemu to nikad nije trebalo. Njemu je babo Alija sve ostavio, a mama nakupila vreće zlata po svijetu.

Galore

Ja cuda. Ima nas koji smo naucili Njemacki i bez Angele.

Novinar

E neka je maliciozna sarajvska mahala provalila Vucica. Bolje bi bilo da ste prosle godine provalili Bakira kad je sa Zvizdicem otisao na onu kolonoskopiju i kad su se gologuzi slikali pa brze bolje objavili slike sa hadza na muslimanskim portalima.

Seljacica nacepila mahala

E neka je maliciozna sarajvska mahala provalila Vucica. Bolje bi bilo da ste prosle godine provalili Bakira kad je sa Zvizdicem otisao na onu kolonoskopiju i kad su se gologuzi slikali pa brze bolje objavili slike sa hadza na muslimanskim portalima. ka Novinar Vjerujem da nije zgodno, al sta ces progutaj.Nije bilo maliciozno, samo tesko odolit da ne prospes seljaka kad se namjesti na zicer.

Ja,i?

E neka je maliciozna sarajvska mahala provalila Vucica. Bolje bi bilo da ste prosle godine provalili Bakira kad je sa Zvizdicem otisao na onu kolonoskopiju i kad su se gologuzi slikali pa brze bolje objavili slike sa hadza na muslimanskim portalima. ka Novinar

Oooo

Pa, učio bi i Bakir, ali slabo mu ide učenje. Ma, ja. Njemu to nikad nije trebalo. Njemu je babo Alija sve ostavio, a mama nakupila vreće zlata po svijetu. ka Pr Ma, ja. Učio bi i on, samo treba imati i malo mozga za učenje.A Bakir je u deficitu s tim.

Anti Virus

Kazu da covijek vrijedi onoliko koliko zna stranih jezika. Licno nisam njegov simatizer, boze me sacuvaj ali ... on prica vec nekoliko jezika, tako da ...weiter so.!!

/ Najnovije