Vidojković: "Prije će umrijeti i posljednji Srbin, nego što će javno da se izvini"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan:***

***

ase

***

***

***

nasvasta

***

Nbc

Bolesni nacionalizam koji je problem cijele Evrope. OHR mora proglasiti tzv deklaraciju svesrpskog sabora štetnom po interese BiH i neprimjenjivom na teritoriji BiH. Potpuno je zabraniti i riješiti sve buduće eventualne probleme vezane za taj agresorski dokument.

Problem

Problem Srba u cjelini je što su to, više manje kao i svi - potpuno normalni ljudi ali sa nenormalnom dugoročnom političkom agendom državnog vrha i političarima koji su to u obavezi provoditi od vrha do dna bez obzira na posljedice.

***

***

Pa i ti

***

Dojki

Vidojko

ACA

Opsednut si srbima.vazno da ste vi bosnjaci krasni,divni,uspesni u svim poljima.blistate u nauci,sportu,ekonomiji.kako ste to uspeli?hajde,otkrij nam tajnu ka Anka MORA DA JE CACA BIO KOLJAC U RATU! TI NISI SRBIN NEGO MONSTRUM!

ACA

Kako vi znate istiriju srba, a svoju neznate. Ko ste vi? Sluge turaka, austro-ugarske,njemacke nato pakta, kome jos niste sluzili bivsi srbi. ka Kako MEDJEDE KOJI NEZNA SVOJU POVIJEST!MARKO KRLJEVIC,STEFANA LAZAREVICSIN KNEZA LAZARA,OBRENOVIC KARADORDJEVIC SVE IZDAJICE SRPSKOG NARODA.PRVA DVOJICA SE BORILA NA STRANI TURAKA A DRUGA DVOJICA PLJACKALA I VARALA SRPSKI NAROD!

/ Najnovije