VIDEO: Vučić u zagrljaju kriminalaca u kafani pjevao poznatu hrvatsku pjesmu

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

UN

I stacemo sad? Ima covjek pravo da se vesili. A vi islamizrian Srbi samo pogledajte svoga lidera konvertita Zivkivica i njegovu facu iz koje izbija mrznja i zelja za jos jednim ratom.

Pehlivan

Njegov prirodni habitat, u kome se ovaj radikal i formirao! Takvo okruženje je plodno za zločinačke i genocidne misli.

kikirez

Raspistoljio sa Pchousti,sve dok samog sebe ne upuca u nogu!

Buhaa

I stacemo sad? Ima covjek pravo da se vesili. A vi islamizrian Srbi samo pogledajte svoga lidera konvertita Zivkivica i njegovu facu iz koje izbija mrznja i zelja za jos jednim ratom. ka UN 14 Vi ste, draga braćo, pretrpjeli od svojih sunarodnjaka progonstvo te ste tako prošli jednako kao i članovi Božjih kršćanskih crkava u Judeji, koje su zbog vjere u Krista Isusa progonili njihovi vlastiti sunarodnjaci, židovi. 15 Oni su poubijali vlastite proroke, pa čak i Gospodina Isusa. Nas su žestoko progonili. Ne trude se ugoditi Bogu i neprijatelji su svim ljudima 16 jer nam priječe propovijedati poganima da se oni ne bi spasili. Navršili su tako mjeru svojih zlodjela. Navukli su na sebe najveći Božji gnjev.

/ Najnovije