Vesna Škare Ožbolt ljuta na hrvatske medije: 'To je nebo i zemlja u usporedbi s BiH'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pretplaceni

U hrvatskoj vecina medija trazi da se pretplatite da bi mogli citati njihove clanke,a traze od 500 do 1000 eura da pisu o cemu i kome zelite bez obzira na istinu.

Mostar

Nisu Haske presude vec preseravanja...

ADA

Hag zavrsio rad. Sad pokrenuti postupke provodjenja pravde pred UN

Ne

Nisu Haske presude vec preseravanja... ka Mostar Nisi bio clan UZP jel tako,nisi ubijao nego si samo klao po naredjenju jel tako ?

***

***

naravno kad je plenky srbofil i orjunaš

sin smrdonja mame vojne lekarke.

***

***

Ne pijem dok Paja vozi

Ma neka si ljut jarane i treba kad pišu gluposti🤣🤣🤣

/ Najnovije