Veliki problem na popularnom hrvatskom otoku: Turisti upozoreni na opasnost

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

TURISTI UMIRU

SAHRANJUJU IH PO NOCI!

xxx

*****anderska lazna propaganda

Znam

Ispuštaju otpad iz plovila da ne plaćaju odlaganje. To je sveprisutan problem, viđao sam ove godine oko Korčule, prijaviš policiji i ništa, niko im se ne suprotstavlja, kazne bi trebale biti drakonske.

Znam

Ispuštaju otpad iz plovila da ne plaćaju odlaganje. To je sveprisutan problem, viđao sam ove godine oko Korčule, prijaviš policiji i ništa, niko im se ne suprotstavlja, kazne bi trebale biti drakonske. ka Znam Svaka šuša plovi, ako nastavi ovako neće se moći ni ploviti ni plivati

AVA

KAKO NE ZNAJU????? ODVODNE CIJEVI IZ KANALIZACIJE KOJE SU U MORU SU PREKTATKE I STRUJA VRACA FEKALIJE NAZAD. UVIJEK LAZI I IZMOTAVANJA.****S ZAVOD KOJI NEZNA ODAKLE ZAGADJENJE /ILI NE SMIJE RECI/?!

Ovdje gdje ja plivam, vise me pogadja

u more proljeveno dizel gorivo. Taksi barke, koje su se nenormlano namnozile u zadnjih par godina, ¨tankaju¨ na divljaka direkt na rivi. Maymunchetina od gazde, lokalni polumafiozo, godinama slepa u plasticnim kanisterima natovarenim na OTVORENU prikolicu za auto po 1000 litara dizela sa obliznje pumpe, doveze to gorivo na rivu i ujutro toci barke. Naravno, ovu operaciju je nemoguce izvesti, a da se ne prolije nesto goriva u more. I onda to struja nosi. Danas sam morao odustat na pola distance, nisam vise mogao podnosit smrad. Ruke i kosa kao da sam ih namazao NIVEOM, samo sto smrdi na dizel... I ovo se svake godine sistematski radi. Lucka kapetanija je udaljena 10 metara od mjesta na kojem ovaj BRONTOSAUR to radi.

/ Najnovije