Vatreni okršaj u Crnoj Gori: Pronađeno tijelo u kafiću

0
Radiosarajevo.ba
Vatreni okršaj u Crnoj Gori: Pronađeno tijelo u kafiću
FOTO: AA / Ilustracija

Beživotno tijelo Ulcinjanina M. Đ. (69) pronađeno je danas u jednom lokalu u tom gradu sa vidljivim ranama od vatrenog oružja.

Iz Uprave policije je rečeno da utvrđuju činjenice o tom događaju.

Tog Ulcinjanina je prije dvije godine pokušao da ubije Dalibor Topljanović koji je uhapšen mjesec dana nakon što je kako se sumnja pucao u M. Đ., piše Blic.rs.

"Vijestima" je tada nezvanično rečeno da inspektori sumnjaju da je pokušaj ubistva povezan sa podmetanjem eksplozivne naprave ispod automobila sina M. Đ. mesec i po ranije.

Crnogorski list piše da im je iz Uprave policije rečeno da je prolaznik prijavio "sumnjivu napravu ispod BMW-a ulcinjskih registarskih oznaka".

Tada je utvrđeno da taj automobil koristi sin M. Đ, ali ne i kako je eksploziv dospio ispod tog automobila.

Eksploziv je tada poslat u  Forenzički centar na vještačenje kojim bi trebalo da se utvrdi da li je isti DNK trag na napravi i na pojedinim dijelovima automobila.

Eksploziv je pronađen na ulici, ispod automobila, ali inspektori nisu sigurni da li je naprava na bilo koji način bila povezana sa tim vozilom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije