Vandalizam navijača Partizana u Budvi: Povrijeđen policajac, 25 uhapšenih

Radiosarajevo.ba
Vandalizam navijača Partizana u Budvi: Povrijeđen policajac, 25 uhapšenih
Foto: CDM / Dvorana nakon incidenta

Jedan policajac je povrijeđen, a 25 navijača vaterpolo kluba "Partizan" privedeno je u Cenar bezbjednosti Budva nakon incidenata prije početka meča između "Primorca" iz Kotora i beogradskog tima.

Crnogorski mediji pišu da je u incidentu oštećen sportski objekat u kom se nalazi bazen i policijsko vozilo.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, incident se dogodio oko 18.50 časova na bazenu “Dragan Trifunović” kada je oko 120 navijača vaterpolo kluba “Partizan” odbilo redovni detaljni pregled zaštitara koji su obezbjeđivali događaj, piše Cdm.me.

“Osim toga, pokušali su nasilno da uđu u unutrašnjost objekta, te im je od strane budvanske policije izdato upozorenje, a na koje su se oglušili”, navode u policiji.

 

Grupa navijača je udaljena sa bazena, nakon čega su kamenicama gađali objekat i oštetili ga, kao i službeno vozilo Uprave policije.

“Povrijeđen je jedan policijski službenik. U cilju uspostavljanja narušenog javnog reda i mira policija je upotrijebila zakonom predviđena sredstva prinude”, ističu u Upravi policije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije