Uznemirujući prizori iz podgoričke škole: Šta se dogodilo između učenika i nastavnika?

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bik

Kakve su ovo galofak generacije. Kao da ih tove. Učenik veci i jaci od nastavnika dva puta. I onda kazu jadan maloljetan, nastavnik kriv a roditelji ga vapitali vam tako.

Error

Sistem je unistio djecu.Najvise on line nastava.jer do tog perioda se pricalo i po skolama se radila upozorenja na roditeljskim sastancima od strane psihologa koliko je stetno da djeca toliko vremena provode pred ekranima Poslije kovida ni psihologa ni dijaloga ni nicega u vezi toga,jos se i nastavilo on line ludilo .prema tome trazili ste gledajte Sramno je da niko ne odgovara za kovid obmanu za more lazi za sumnjive vakcine za sirenje straha i panike kroz medije svi se prave ludi.Samo su djeca opet povukla najdeblji kraj Sram vas bilo ministri i novinari Eto pa radio Sa opet izbrisite jer vas istina boli vise nego da sam tu psovala i vrijedjala. Nije ni vazno vazno je koliko ste vi NE ljudi i kako mozete zivjeti sami sa sobom.kako u stvari zaradjujete te plate sireci obmane lazi i poluinformacije

/ Najnovije