Uznemiravajuće: Mladići mučili i ubili mače, sve snimali i hvalili se

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bošnjak

Komentar izbrisan - Pravila komentarisanja: Svim korisnicima portala RadioSarajevo.ba strogo je zabranjeno: Prijetiti drugim korisnicima, novinarima, administratorima ili subjektima u tekstu; Iznošenje uvreda ili vrijeđanje bilo koje osobe ili grupe na temelju nacionalne, rasne, spolne, vjerske ili druge pripadnosti te govor mržnje i propagiranje nasilja; Prikupljanje i objavljivanje osobnih podataka.

Menka

Ovo je vise nego strasno.Monstrumi i oni i onaj ko ih je vaspitavao, svi i oni i roditelji u zatvor da ih neko posteno izbubrca sto kaze nas narod , da vide da nisu najjaci.Lako je na nejakom se izivljavati,ko je sledeci ?Neko dete,komsija?Ko ne voli zivotinje ne voli ni ljude,opste pravilo.

Slatkica

Sramota jadna životinja . Prvi put kad sam vidjela video ostala sam bez teksta , ova dva luđaka trebaju bit u zatvoru . Prava sramota !

Elena

Nez šta da kažem ! Moje saučešće za macu !

/ Najnovije