Užas u Zaječaru: 19-godišnju komšinicu silovao, prebio i izujedao

Radiosarajevo.ba
Užas u Zaječaru: 19-godišnju komšinicu silovao, prebio i izujedao
Policija u srbijanskom gradu Zaječaru uhapsila je mladića L. L. (20) iz jednog lokalknog mjesta, zbog sumnje da je svoju komšinicu A. L. (19) prebio, silovao i izujedao tako da je na tijelu imala više od 30 ugriza.

Doznaje se kako je osumnjičeni presreo komšinicu i uvukao je u kuću, nakon čega je počeo da je bije, da joj cijepa odjeću, te ju je na kraju i silovao. Tom prilikom "krvnički ju je izujedao po licu, butinama i stomaku", prenosi srbijanski Blic.

Nakon silovanja, on je svoju komšinicu pustio da ide kući, ali joj je zaprijetio da će je ubiti ako nešto kaže. Međutim, djevojka, sva pretučena, izujedana, iscjepane odeće i raščupane kose, odmah je privukla pažnju ukućana koji su je odmah odveli u zaječarsku bolnicu.

Prilikom ginekološkog pregleda utvrđeno je da je djevojka nemilosrdno silovana. Odmah je pozvana policija koja je krenula da uhapsi osumnjičenog, ali ga nisu našli kod kuće jer se on krio u jednom stanu u Zaječaru, gdje je potom uhapšen.

Uhapšeni nije priznao zločin, već je kazao da je djevojka pristala na intimni odnos, te je protiv njega podnesena krivična prijava zbog silovanja i određen mu je pritvor od 48 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije