Užas u Hrvatskoj: Nožem ubo bivšu suprugu pred maloljetnom djecom

0
Radiosarajevo.ba
Užas u Hrvatskoj: Nožem ubo bivšu suprugu pred maloljetnom djecom
Foto: MojPortal / Užas u Hrvatskoj: Nožem ubo bivšu suprugu pred maloljetnom djecom

Prava drama odvijala se sinoć u Školskoj ulici u Lipiku (Hrvatska) kada je bivši suprug nožem u trbuh ubo svoju bivšu ženu pred očima dvoje maloljetne djece od 8 i 10 godina i zatim pobjegao.

Pokrenuta je potraga za 34-godišnjim počiniocem, blokirano je cijelo područje, na teren su poslane sve raspoložive policijske snage i muškarac je vrlo brzo pronađen i uhapšen, prenosi MojPortal.

33-godišnja žena vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena je u pakračku bolnicu gdje joj je pružena liječnička pomoć.

EU je prepoznala dobru uređenost oblasti intelektualnog vlasništva, a Institut nastavlja tim putem

EU je prepoznala dobru uređenost oblasti intelektualnog vlasništva, a Institut nastavlja tim putem

"Žena je operirana, operacija je prošla dobro i ona je sada stabilno i izvan životne opasnosti", rekla je direktorica Opće županijske bolnice Pakrac i bolnice hrvatskih veterana, Marina Major.

Kako prenosi pomenuti izvor, uhapšenom 34-godišnjaku ovo nije prvi put da je nasrnuo na svoju, sada bivšu suprugu, ali to u PU požeško-slavonskoj nisu mogli ni potvditi ni demantovati jer je kriminalističko istraživanje još u toku.

Dan poslije ovog krvavog pokušaja ubistva mjesto događaja još je bilo ograđeno policijskom trakom jer policija još radi uviđaj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije