Užas u Medveđi: Službenica trudnicu udarila oklagijom

2
Radiosarajevo.ba
Užas u Medveđi: Službenica trudnicu udarila oklagijom
Foto: Rajko Ristić / Ilustracija

Marija P. (22) iz srbijanskog grada Medveđa, koja je u osmom mjesecu trudnoće, doživjela je juče pakao kada je sa suprugom otišla u zgradu Skupštine opštine da na šalteru podigne jedan dokument, jer je iz Opštine izašla psihički slomljena i fizički napadnuta od strane štalterske službenice D.P. sa dugim radnim stažom.

Ona je, naime, zadobila udarac oklagijom od strane službenice i udarac rukom koja ju je prije toga više od sat i po maltretirala zato što je u zgradu ušla bez maske, iako i sama službenica, druge stranke i obezbjeđenje, tvrdi trudnica i drugi izvori JuGmedia, nisu nosili maske na licima. Slučaj je dobio policijski, a trudinica kaže da će imati i sudski epilog.

"Udarila me je preko šaltera nekom motkom od metar dužine, koja mi je najpribližnije ličila na oklagiju, i to bočno preko rebara i stomaka. Potom rukom u lijevo rame, pa ponovo podigla na mene onu oklagiju, ali sam uspjela da joj zadržim ruku i izbjegnem treći udarac", priča mlada žena i buduća majka, koja ni ona, a i njen suprug, usljed šoka nisu znali kako da reaguju.

Benjamina Karić: Bitkom za Predsjedništvo RBiH i cijelo Sarajevoo, dbranjena je naša domovina

Benjamina Karić: Bitkom za Predsjedništvo RBiH i cijelo Sarajevoo, dbranjena je naša domovina

"Samo smo se bojali da se prerano ne porodi jer je bila u velikom strahu i stresu. Čak se i ljekar, čiju smo pomoć zatražili, čudio kako je neko mogao fizički da nasrne na trudnu ženu", priča Marijin suprug.

A sve je počelo kada su njih dvoje ušli u zgadu opštine da bi im šalterska službenica popunila OP obrazac.

Ostatak teksta čitajte OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije