Užas u Hrvatskoj: Oca i komšiju napao nožem, povrijedio je i ženu

0
Radiosarajevo.ba
Užas u Hrvatskoj: Oca i komšiju napao nožem, povrijedio je i ženu
Foto: Hina / Ilustracija / Hrvatska policija

U Imotskom u Hrvatskoj dogodio se brutalan napad u kojem su povrijeđene tri osobe.

Prema informacijama iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske, napad se dogodio sinoć, 19. oktobra oko 20 sati.

"U Imotskom, u kući i ispred, mlađi muškarac je nožem napao i povrijedio dvojicu muškaraca i žensku osobu nakon čega je pobjegao. Odmah po dojavi policijski službenici su poduzeli mjere traganja i oko 21 sat pronašli muškarca koji se dovodi u vezu s događajem te su ga uhapsili i priveli u službene prostorije policije.

Na granici BiH i Hrvatske poskok ugrizao ženu dok je radila u vrtu

Na granici BiH i Hrvatske poskok ugrizao ženu dok je radila u vrtu

Dvojica povrijeđenih muškaraca su vozilom Hitne medicinske pomoći prevezeni u KB Split gdje im se pruža ljekarska pomoć. Obaviješten je dežurni zamjenik Županijskog državnog odvjetništva u Splitu koji izlazi na mjesto događaja te slijedi obavljanje uviđaja", navodi se u saopćenju tamošnje policije.

Kako piše Dalmatinski portal, iza napada stoji mladić koji je napao oca i komšiju nožem te im zadao ozbiljne rane. U teškom stanju prevezeni su u KBC Split.

Policija je mladića pronašla oko 21 sat i uhapsila. Isti medij nezvanično saznaje da mladić već ranije psihijatrijski liječio.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije