Užas u Dalmaciji: Svećenik optužen da je godinama silovao curicu i nemoćnu maloljetnicu

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Derim

Ma nije moguce. Cuj katolicki svecenik , pa pedofil.nevjerovatno. Hahahahahahahahaha.

Normalno

Pričo mi rastavljeni prijatelj kako je jednom sa suprugom vodio razgovor u krevetu nakon sexa kao ko ti je bio prvi itd.Nekako je nagovorio i ona mu rekla da je to bio velečasni iz njihove župe,a on problijedio i rekao ženi,pa i mene je on iskoristio.Nedugo nakon toga nisu mogli živjet više zajedno i rastavili se.To je više manje opća činjenica da popovi razdjevičuju ženske,a i muške,ali je to nešto o ćemu se ne prića.

Čuj

Ma nije moguce. Cuj katolicki svecenik , pa pedofil.nevjerovatno. Hahahahahahahahaha. ka Derim DJEVOJČICA DOŠLA KUĆI I POŽALILA SE MAJCI DA JE VELEČASNI( ČUJ VELEČASNI) ISKORISTIO,A MAJKA JOJ KAŽE ŠUTI TUKO PA I MENE JE I ČUVAT ĆE TAJNU ,A DA SI DALA KOME MANGUPU SVAKOME BI SE HVALIO KAKO TE JE RAZVERDJINO,A POP ĆE ŠUTATI.

🔥🔥🔥🔥

A šta je sa hodžama iz Gnojnice i Gluhe Bukovice? I oni su neku djecu dirali

Ljiljan:POSEREM I ZAPIŠAM SVE (6%)KRVAČE U BIH

NIKAKVO ČUDO AKO ZNAMO DA JE ID VAJKADA PEDO FILIJA ZASTUPLJENA KOD KATOLIKA A *****STVO CVIJETA KOD PRAVOSLAVACA!!

Iskanader

Ma nije moguce. Cuj katolicki svecenik , pa pedofil.nevjerovatno. Hahahahahahahahaha. ka Derim ma ja, bijo je jedan katolik i kod nas u donjoj bukovici

Haha

Ovako je i mene volio jedan kada sam bio sasma mali... Poslije je taj čiko volio jednog drugog - curicu! I danas mi je lijepo kada čiko traži da budem curica...

/ Najnovije