Užas u crkvi u Rožajama: Bošnjaci pomogli obnovu pravoslavne crkve, unutra prikazani kao ubice beba

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

TM770803

nesretnici misle da se laž isplati

***

***

Pipi

Pomozite im opet glupani glupi

Tata

Tacno ce nas muslimane merhamet unistiti. Ma sta im koji k.... pomagati

Oni od sebe polaze

Oni znaju da su oni ubijali bebe kad im se ukazala prilika. Mi da smo njima to radili 500 godina, danas vlaskog uha ne bi bilo na balkanu, od Banja Luke do prapostojbine Vlaske podno Karpata.

Mostar

Lijepe riječi su ukras

Eno gustera iz kamenjara palaca jezikom

****

znaju bolan srbi

za ketman i takiju, nema varanja!! hahahaha

šta ti baljezgaš tupane?!

***

Realno

Stvarno čovjek da ne povjeruje dokle ide ova Bošnjačka naivnost i vjerovanje u to da kad imaš posla sa Srbima da imaš posla sa normalnim ljudima, naivnost i lahkovjernost će nas koštati života

Pomozi

sirotu (duhom i pamecu) na svoju sramotu.

kreteni mediji

samo vi potpaljujte mrznju..medju sva tri naroda. to je najpametnije!

rimtutituki

Autogenocidni bošnjački refleks

Predsjednik

***

Леми

***

Mit je emocija, zanos, al kamo logika

ka Леми<< 1800. na Balkanu bilo 55% muslimana. Danas jedva 5%. Znaci u dva vijeka 90 posto istrijeebljeno. Zamisli da su istim tempom muslimani trijeebili hriscane u prethodna cetiri.

Леми

***

Ha ja

Bosnje mislile oprati svoju prljavu proslost sa malo para, ne ide to tako jarane moj.

@realno

Stvarno čovjek da ne povjeruje dokle ide ova Bošnjačka naivnost i vjerovanje u to da kad imaš posla sa Srbima da imaš posla sa normalnim ljudima, naivnost i lahkovjernost će nas koštati života ka Realno Lahkovjernost, nikad cuo za tu rijec, je li to nesto na turskom ili tzv. bosnjackom?

/ Najnovije