Užas: Pijan majci polomio vilicu

Radiosarajevo.ba
Užas: Pijan majci polomio vilicu
Foto: Žarko Bašić/Pixsell / Ilustracija

Niška policija uhapsila je danas A.P. (42) iz sela Trupale jer je jučer brutalno pretukao svoju majku R.P. (70), piše Kurir.

On je pijan bez ikakvog povoda nasrnuo na staricu i udarao je po glavi i tijelu, slomivši joj tom prilikom vilicu.

Žena je trpjela bolove sve do jutros, kada se A.P. otrijeznio i shvativši šta je uradio, pozvao Hitnu pomoć, a oni policiju.

“Ljekari su bili šokirani kada im je starica otvorila vrata sobe u koju se zaključala bježeći od batina. Bila je jedva živa, sva modra, a nije mogla ni da govori jer joj je vilica bila slomljena. On je uhapšen, a žena je odvezena na liječenje na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju”, kažu neimenovani sagovornici Kurira navodno upoznati sa ovim slučajem.

Dijagnostikom je potvrđena sumnja da je starica osim brojnih povreda po tijelu, zadobila i prelom vilice zbog čega će biti operisana.

Niška policija je saopštila da je protiv A.P. podnijeta krivična prijava zbog teške tjelesne povrede, te da je obaviješteno Osnovno javno tužilaštvo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije