Užas na TV Happy: Ratni zločinac Ratko Mladić uživo u emisiji Milomira Marića

Radiosarajevo.ba
Užas na TV Happy: Ratni zločinac Ratko Mladić uživo u emisiji Milomira Marića
Beogradska televizija Happy nastavlja pomicati granice lošeg ukusa. Nakon što je prije nekoliko mjeseci u emisiji "Ćirilica" (tema Srebrenica) ugostio dvojicu osuđenih ratnih zločinaca, kontroverzni voditelj Milomir Marić ponovo je uzburkao duhove.

U petak ujutro, u emisiji "Dobro jutro, Srbijo", ugostio je osuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja i Darka Mladića, sina osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića.

Pravi šok je uslijedio tokom emisije kada je Darko Mladić pozvao svog oca na mobitel i rekao mu da se obrati javnosti, što je Ratko Mladić i učinio.

Osuđeni ratni zločinac je "pozdravio sve u studiju", a posebno lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja. 

"Ljubi vas deda Ratko. Ovaj Marić neka dođe da me obiđe, neka on intervjuiše Vojislava Šešelja, a i Voja neka dođe", rekao je Mladić.

Šešelja, svog saborca iz haških dana, pozvao da dođe da igraju šah, jer mu nedostaje da ga pobjeđuje.

"Darko, reci Voji da dođe da igramo šah, jer sam ga zadnji put tukao 7:1. I to mu je tu bila prisutna i ona njegova 'Kosovka devojka' i loše je prošao", rekao je Mladić Šešelju i uputio poruku njegovom sinu Aleksandru Šešelju.

"Pozdravljam i tvog sina, i da znaš on će biti bolji od tebe, kao što je i Darko bolji od mene", rekao je Mladić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije