Užas iz vrtića u Imotskom: Teta urla, psuje Boga i tjera djecu kući

Radiosarajevo.ba
Užas iz vrtića u Imotskom: Teta urla, psuje Boga i tjera djecu kući
Slobodna Dalmacija objavila je video snimak iz dječjeg vrtića u Imotskom, na kojem je zabilježeno kako se odgojiteljica služi potpuno neprimjerenim rječnikom prema djeci. Tačnije, izgovara užasne psovke.

Video snimka iz dječjeg vrtića u Imotskom, na kojoj je zabilježeno kako se odgojiteljica služi potpuno neprimjerenim rječnikom sablaznula je javnost.

Najprije se čuje dječji glasić: 'Tete, tete, tete', a potom pravi rafal izraza potpuno neprimjerenih razgovoru s malim djetetom:

Šta je bog te p****, šta je više, nema, jesam ti dala bibija, bog ga j*** s bibijem više, svima, šta ne iđete kući, čuje se odgojiteljica imotskog vrtića.

Index.hr, je pokušao stupiti u kontakt sa dotičnom odgojiteljicom, no na telefon im se javila njena majka koja je i sama odgojiteljica u istom vrtiću. Potvrdila im je da je na snimci njena kći i rekla da je sve skupa velika greška i grozna šala.

"Znam pozadinu cijele priče. Nije onako kako se čini, ali grozno je na snimci svakako. Ovo je užasna šala trebala biti njoj i prijateljici koje su noć prije bile vani skupa s jednim uglađenim dečkom. Činio se fin, no ubrzo je svako malo krenuo sa psovkama i njima je to bilo smiješno. I drugi dan je ona došla u smjenu i htjela napraviti neku glupu šalu koja nikome nije bila smiješna osim njima, da ona oponaša tog dečka pred djecom i da odglumi da bi kao išla kući i to je poslala prijateljici da se nasmije. Kasnije kad su zahladile odnose, snimka je izašla van. To je to, ništa drugo. Ona više ne radi u vrtiću", rekla im je njena majka.

"Moja kćer nije takva, to nije njen rječnik, dogodila se užasna greška i javit će vam se njen odvjetnik i s njim se dogovorite. Nemojte na osnovu ovako uznemirene majke pisati nešto", rekla je majka djevojke koja je urlala i psovala djecu za Index.hr.

Pogledajte sami ovaj užas:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije