Usporavaju istragu o ubistvu Danke Ilić: Porodica osumnjičenog otežala rad, otkriveno čime se služe

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kao serija na tv

Ovdje se izgleda ništa vise pouzdano ne zna. Ko zna na sta će na kraju izaći. I ovaj brat osumnjicenog priznao u policijskog stanici pa preminuo ?

Balkan Horror

Ovdje se izgleda ništa vise pouzdano ne zna. Ko zna na sta će na kraju izaći. I ovaj brat osumnjicenog priznao u policijskog stanici pa preminuo ? ka Kao serija na tv Twin Peaks s dodatnim horrorom na balkanski način!

jadno djete mali andjeo

tog jadnog malog andjela tijela da se rijese da su je bacili pa zar su mogli kako je mala i slatka ..............monstrumi treba ih objesiti

TEŠKA PETLJAVINA

Pink Turbo Folk nacija više niti ima obraza niti ikakvih skrupula. Jedino je nejasno zašto nas svakog dana u Bogu i vi obavještavate o novim verzijama laži iz te retardirane bolesne zemlje. Valjda želite da se, kao i sve dosad prelije i kod nas, pa i mentalni sklopovi i javnio mišljenje. Ni zamisliti ne smijem kako je normalnom narodu tamo s ovom garniturom degenerika s kravatama i novinara tipa one Jeremićke. Evidentno je da kod njih ne postoji segment života bez laži i petljavine iza kojih stoji neko pomračenje uma. Bože sačuvaj!

Sarajevo bih

Sjeme vam se ukinulo da balkan prodise napokon

IVA

IGROKAZ U REZIJI VUCICA,VULINA I GASICA RADI IZBORA U BEOGRADU I DRUGIH S.ANJA U KOJIMA JE SRBIJA. PRESTANITE PRENOSITI OVE GLUPOSTI!

HUKA

Nema vise Titine milicije istraga zarsena za 24 h. Presuda za 25 dana. Vi u Srbiji samo da jos prepusite istragu Zadruzi oa da bude u nastavcima.

Mario Bonačić

Adrenokrom najskluplja droga na svijetu koju koristi elita Drenkrom- Adrenokrom je rezultat oksidacije adrenalina (epinefrin, norepinefrin). Za efekte se kaže da je kokain šala u poređenju sa tom drogom budući ima neusporedivo jače djelovanje od sintetičkih droga. Prirodno se ta supstanca stvara u ljudskom tijelu kada adrenalin oksidira. Zato se otimaju djeca koja zatim služe kao sirovina za tu drogu. Dijete prvo teroriziraju kako bi se povećala količina adrenalina koji teče kroz njegovo tijelo. Zatim ih ubijaju i adrenokrom skupljaju iglom podnožja vrata i kičmenog stuba. Što je dijete mlađe tim je adrenokrom kvalitetniji. Ta supstanca košta stotine tisuća dolara objavljuju razni mediji, a zapravo ta kemikalija košta stotine tisuće ljudskih duša, duša djece. Postoji zastrašujuća činjenica koja se ustrajno skriva ispod tepiha, ne rješava se i prešućuje je „Gdje nestaju djeca?“ Na naslovnoj fotografiji je Lady Gaga zaštitno lice Svjetske zdravstvene organizacije WHO koja se ovih dana stalno spominje budući šalje naredbe svojim plaćenicima po kriznim stožerima. Kakvu nam poruku šalje WHO dok mi kao ovce šetamo sa maskama? Je li sloboda izražavanja ako se Lady Gaga slika sa krvlju na ustima i po dekolteu, dok pored nje troje malih anđela piju krv? Nije li to možda neka poruka. Kome? Prema podacima dostupnima na internetu, navodim popis “nestale” djece u svijetu na godišnjem nivou, iako to ni približno nije konačan broj “nestale” djece : Amerika 800,000 Australija

/ Najnovije