Urednicu sa RTS-a napao njen partner, pa mu ona uzvratila: Oglasili se sa televizije

11
Radiosarajevo.ba
Urednicu sa RTS-a napao njen partner, pa mu ona uzvratila: Oglasili se sa televizije
Foto: X.com / Ilustracija / Studio

Urednica Radio televizije Srbije (RTS) koja se našla u centru pažnje nakon fizičkog sukoba sa vanbračnim partnerom je D.K. (54), prenose srbijanski mediji.

Do sukoba je došlo u Sopotu u nedjelju kasno uvečer. Sve se zbilo kada je ona navodno saznala da je vanbračni partner N.T. (60) vara.

D. K. se sukobila sa njim, i zbog povreda je primljena na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju, sa nagnječenjem usne, uva i oka.

Ponovo se oglasio FK Sarajevo: Pročitajte važno saopćenje za navijače

Ponovo se oglasio FK Sarajevo: Pročitajte važno saopćenje za navijače

Kako za Kurir navode odlično obaviješteni izvor, njen nevjenčani suprug joj je zadao nekoliko udaraca u glavu. Međutim, pravi horor tek tada je počeo.

Ona mu je uzvratila, a N. T. je tom prilikom zadobio teške povrede oka. Njemu je konstatovan rascjep rožnjače, zbog čega je zadržan u očnoj klinici. 

Nadležni nastoje da rasvijetle sve okolnosti porodičnog nasilja.

Iz RTS su u srijedu uvečer, 20. septembra, rekli da osuđuju svaki oblik nasilja.

"Ukoliko su tačni navodi koje prenose mediji, RTS osuđuje svaki oblik nasilja. Također, napominjemo da privatan život zaposlenih, nikada nismo i nećemo komentarisati“, navode iz RTS-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (11)

/ Povezano

/ Najnovije