Ured predsjednika Hrvatske: Sadašnje stanje ne zahtijeva povećanje pripravnosti vojske

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Deratizator

Vidi,vidi ruske krtice milanovica kodnog naziva stakor ,a maloprije trazi od EU ubrzano primanje Ukrajine u EU.Dajte stakoru besplatno da zdere sve ono sta ste mislili bacit.

Panzer

Vidi,vidi ruske krtice milanovica kodnog naziva stakor ,a maloprije trazi od EU ubrzano primanje Ukrajine u EU.Dajte stakoru besplatno da zdere sve ono sta ste mislili bacit. ka Deratizator E ako ti je on igrač Moskve,ja sam golman Bayerna Manje čitaj "probosanske"portale i biće ti jasnije neke stvari.Pozzz

Istina na istinu

Milanovića kao dokazanog mrzitelja Bosne ne volim, međutim Milanović je ovaj put sasvim upravu. Histerija koja se na zapadu diže očito se režira iz jednog centra. Tu histeriju trba zaustaviti i racionalno se ponašati. Kad je Libija razarana ti zapadni centri nisu reagovali već su dali punu podršku. U svemu imamo zapadnu dvoličnost. Narod Bosne to najbolje zna.

/ Najnovije