Uplakana supruga Ratka Mladića nakon presude

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pravda

svojoj poklonio cvijet, dok je tudje naredjivao da se ubiju i bace u jame....

Nadimak

Plače jer je shvatila sa kakim je krvolokom žijela!

ghost

Plači mala plači osto sam na...!

Bosanac 100%

Sta je sa hiljadama uplakanih majki Bosnjakinja i djece Bosanske koje je rasplakao cetnik mladic.Dabogda svi koji ga zale dozivjeli sudbinu napacenih Bosnjaka kojima je ovaj ratni zlocinac genocidas priredio. Sad je lako prepoznati zlicince oni su uplakani poslije presude

NiP

Poturi se pod dodika i on zali zlocinca

chim

Drž se Boso, ode koso!

Bosnjanin

Da smo mi imalo pametni,sva bi mu porodica ubijena bila.

B

Ovaj bosnjanin je bas ono fin, “taki” se ostane kad ri preci promijene vjeru i lizu hucice 100 godina, pa od stida postanes govno.

Dudek Krivousti Njofra

ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta 1995reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE

Gost

Pa kcerka Vam se ubila zbog zlocina svog oca...i sada neke suze. Lazljivica koja je govorila da je 2011.g. mrtav, sve je to laz i cist lopovluk i kriminal bjelosvjetski. Sram da vas sve bude i da vas stignu sve kazne!

Gost

Draga Boso ništa ti drugo ne preostaje nego se prijavi u emisiju ljubav je na selu možda ti još neki od farmera poklone cvet jer od tog si dobila više batina nego što imaš dlaka na glavi. A cvet si samo sanjala.

Bosna

I Paul Joseph Goebbels je ulazio kroz prozor da ne probudi svoje kanarince koji su spavali u kavezu kraj ulaznih vrata, kasno u noci kad bi se vracao iz koncentracionih logora. Vratilo vam se sve sta se zla pocinili ako Bog da.

O Boso, Bosiljka,

...genocidom se zavila, kukala ti majka, kud li pođe za 'eroja usranka...

To vi vlasi iz iskustva?

Ovaj bosnjanin je bas ono fin, “taki” se ostane kad ri preci promijene vjeru i lizu hucice 100 godina, pa od stida postanes govno. ka B . Hajd sto ste promili krscanstvo, al bi ste i pleme promijenili, od Vlaha postadoste Srbi.

Ah

Ovaj bosnjanin je bas ono fin, “taki” se ostane kad ri preci promijene vjeru i lizu hucice 100 godina, pa od stida postanes govno. ka B . Hajd sto ste promili krscanstvo, al bi ste i pleme promijenili, od Vlaha postadoste Srbi. ka To vi vlasi iz iskustva?<< Istoriju si ,očigledno, "učio" u mejtefu! Opismeni se ,pa onda komentariši! Nemoj se brukati!

Čast

Gospođo, budite ponosni, Vaš suprug je heroj i častan oficir koji se borio da odbrani svoj narod od islamskih fundamentalista! Istorija će pokazati ko je bio na pravoj strani! Srbi su uvijek bili na strani pravde!

/ Najnovije