Umro Milutin Mrkonjić, srbijanski političar koji je veličao Slobodana Miloševića

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

K R E P A O K E R ! ! !

Hugo

Vi koji ovo objavljujete sa naglaskom na S. Milosevica ste vece smece nego ovi sto pisu gadosti za jedno ljudsko bice koje je napystilo svijet. Ili to vi pisete. Sramite te se olosu

Duduk

Infarkt, ma kakav je od srca je

Guest

Giest @ Hugo Malo je sto pisu za ovog pokvarenjaka. Dovoljno je da je vjencanu zenu ostavio zbog zene sa vanbracnim djetetom. Raspadao se u grobu ili sto kaze narod zemlja mu kosti izbacivala.

Karrabaja

Krepo neki vepar i vi nas obavještavate

Šteta što je on bez šupcića dačića otisao

Krvnik slobo ih čeka u paklu da mu pričaju o ubici vučiću snajperisti

/ Najnovije