Umrla čuvena Dara iz Žikine dinastije

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kugla

U mom komšiluku preminuo električar Jozo u 86-stoj godini. Zaposlio se 1959 godine u Vranici. Radio na razvođenju struje u visokim stambenim zgradama da bi kasnije počeo raditi i na privrednim objektima. 1984 godine radio na elektrifikaciji Olimpijskog naselja i Dobrinje. Kao terenac radio na gradilištima širom BIH a i šire.U slobodno vrijeme raji je popravljao televizore , veš mašine, bojlere , kačio lustere, a 1999 godine odlazi u zasluženu penziju. Nakon toga daje oglase u novinama i na PIK-u te se bavi privatnim biznisom. Mijenja stare table za osiguraće za nove automatske kineske. 2016 godine zbog strujnog udara i straha od visine prestaje sa svojim aktivnostima . Za svoje zasluge je puno puta nagrađivan .

Straße

Mogli smo jednu ulicu u Sarajevu nazvati po ovoj gospođi.

uuuuuu bila dobraaa treba prije 55 god.

.

@Kugla

El-Fatiha.

Pih

Šta zna glupi , nepismeni bošnjo ko je glumica Dara Čalenić! Pa ti u svojoj kasabi doskora nisu imali ni struje ni vode, a tv je za njih misaona imenica bila! Ali zato, mejtef, i konje nana Fata, nana Hata....i druge nepismene spodobe je vrlo važno da budu objavljene šta su velikoumno izjavile!

/ Najnovije