Uhapšena vlasnica "salona užasa" iz Beograda radila je i u BiH

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mufljuz

Dobra, brate dragi! Dobra! Jazuk sto ce morati "lezati" :)

uhhh

mačeeeee

Ljepota

Krive ste vi,pored sve ljepote koju vam je bog s,v dao vi trazite jos vise.zar nisu prirodne usne naj ljepse,vi zelite da izgledate ko kobile. Oprostite na rijecniku.

Dnevni red

MA GDJE JE DOBRA BRATE VIDI JOJ NOGU IL SU SE DEFORMISALE OD "JAHANJA" IL JE LOS FOTOŠOP

Role

Šta je ovo u Srbiji, neki dan onaj mesar radio kao estatski i plastični hirurg, imao klijentele kao pravi "mesar" :) Ova sada isto, te doktorica, te tretmani ljepote ma haos.

Role

Dobra, brate dragi! Dobra! Jazuk sto ce morati "lezati" :) ka Mufljuz Sine, kda vidiš ovakvu bježi od nje ili samo za jednu noč i noga. Ova nit će ti biti dobra djevojka, žena, majka, ni pomoz Bog, to ti je prazna ljuštura za zadovoljavanje seksualnih potreba i ništa više.

Izet

Fanfuljaaaa

!@!

>>MA GDJE JE DOBRA BRATE VIDI JOJ NOGU IL SU SE DEFORMISALE OD "JAHANJA" IL JE LOS FOTOŠOP ka Dnevni red<< Sve slike na instagramu su obradjene u losem photoshopu... Kompleksasica! E neka je dolijala "doktorica"

Amko

Vidi kalasture povadila rebra da je sto vise seksi i napumpala usta da ga sto bolje fanfa

N.G

A ova se izgleda prvo učila na sebi pa svoje znanje prenjela na druge.Ej zamislite da je vidite u mraku a još progovori pa brate ima da otkaže čuka odmah

/ Najnovije