Ugostitelji Dubrovnika u problemu, fali im radnika: 'Traže 5.000 KM, pa nisu hirurzi'

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

No problem

Ima u Trebinju vise nego Dubrovnik treba ljudi/zena koji bi radili i za dvije tisuce km,ali birokracija sa hrvatske strane i problemi na carinskim prelazima to onemogucavaju.

Duduk

Da nema smisla šta ovi radnici rade ccc dobili su posao i rade, a oni bi i plate a budala

Normalno da nisu kirurzi. Za razliku od ovih navedenih, ti radnici nisu nikome ugrozili zdravlje, pa ni zivot.

A sto se tice visine placa, pa nisu oni slijepi, vide koliko gazda dere, znaju koliko ih moze platit. Jos ih gone kao vrag gresnu dusu... Normalno, daj 20 kkn!!

Zhu

Dok se onaj što je iz Dubrovnika svaku noć grije uz ženine *** i sa djecom igraju ili gledaju tv.ovi radnici što imaju besplatan smještaj su daleko i po nekoliko stotina ili tisuća kilometara od svojih porodica. Svakako da trebaju imati i veća primanja jer su kao na službenom putu terenu i odvojeni od porodi a. Pa i parlamentarci ako su iz drugog grada primaju naknadu za smještaj i odvojeni život.

/ Najnovije