Ugledni psiholog o Matejevoj prijateljici: To ne pristaje nekome ko je čist ko suza...

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

gost

Po logici ovog psihologa, svi koji žale za svojim izgubljenim su ujedno i krivi za to što im se desilo..

Povjerljiv

izvor tvrdi da ce se pojaviti u Zadruzi za Valentinovo! Dakle, Zeljko Mitrovic zna!

Guest

Hoce li premijerno gostovat kod Meme "Nusreta Laufera" za avaz????

Elenorin

Mislim da bi Maia trebala da tuzi ovog psihologa, zajedno sa medijima koji zvakaju njeno ime I prezime. Totalni divljaci.

Hava

Joj psihologa. Zato neki nevini zaglave bajbok kad ih ocjenjuje svako. Naravno da se cura vadi, svako bi, ako stvarno nema veze sa slucajem. Pa u tom pokusaju da se opravda, ko zna sta kaze, a sto se moze pogresno protumaciti. Najbolje je cutati, nek' misle sta hoce. Istina ce izaci, kad tad.

.

Kada se pronadje ovaj momak i ustanovi šta se desilo - ova cura treba da tuži pola regiona portala i novina. Da vas odere od para. Ako nije kriva, neka se obogati na vama.

/ Najnovije