Učiteljici iz Novog Pazara Nezrini Šaćirović aplaudira cijeli region

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Sjajna priča. bravo za učiteljicu

Ljiljan

Učiteljice mijenjaj to četničko ime škole,tu idu Bošnjačka Muslimanska djeca ,daj školi ime ABDULAH SIDRAN!

.

Izvini, ali jesu tebe pusili u redovnu školu - ili su ti našli nešto za tvoje posebne potrebe? Ne znam jel moguće da u mozgu imaš isključivo mržnju - a ni mrve pameti? Nemoguće je da je neko toliko glup da misli da učiteljice daju imena školama? Nemoguće da je neko toliko glup da misli da je Dositej Obradović četnik?

Običan čovjek

Sve pohvale za učiteljicu. Svaka čast

Katy

Samo jedna uciteljica!! Eto dokaza kako se sve moze kad se hoce. Kapa do poda!

@Ljiljan

Izvini, ali jesu tebe pusili u redovnu školu - ili su ti našli nešto za tvoje posebne potrebe? Ne znam jel moguće da u mozgu imaš isključivo mržnju - a ni mrve pameti? Nemoguće je da je neko toliko glup da misli da učiteljice daju imena školama? Nemoguće da je neko toliko glup da misli da je Dositej Obradović četnik? ka . Pa šta zna dijaspora patriota ko je Dositelj ovaj kad je pročito ime u glavi kobinacija ograničenosti i mržnje a i neobrazovanosti on je sigurno mislio je je to neki vojvoda

BOSNA

Nisi ti Ljiljan, ti si korov!!!

Mir

Bravo za uciteljicu. A i za portal kad god prenesu i pozitivnu vijest. Ubiste brate ljude s crnjacima pa svijet misli da vise i nema dobra na svijetu. A ima, i te kako ima, samo se vise prostora daje crnim vijestima.

kp

tako je to kad ti Srbi vladaju tobom, moraš moljakati školske klupe naokolo

Da

tako je to kad ti Srbi vladaju tobom, moraš moljakati školske klupe naokolo ka kp Nije kao kod nas u FBiH samo kažeš śta nam treba i to dobijrmo. Škole su nam opremljene najnoviom opremom

/ Najnovije