U Srbiji ponovo drame zbog rezolucije o Srebrenici: "Djeca uče o nama da smo mi genocidni narod"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Mi želimo da vjerujemo da niste genocidni ali vi se silno trudite da to osporite slavljenjem Ratka Mladića, Karadžića, rehabilitacijom *****čkih vojvoda...pa ne znam eto do koga je. Samo pokažite da smo u pravu kada vjerujemo da niste gonocidan narod.

A NISTE?

"Djeca uče o nama da smo mi genocidni narod"

Uče istinu, ako uče i ako je to tačno da uče

I njemacka djeca su poslije drugog svjetskog rata učila da su im djedovi j bake pocinile genocid. I šta je problem? Katarza je jako važna!

Bosna Bosancima

Ne podvaljujte srpskom narodu genocid, da je pravde Dačić bi kao Milošđevićev kadar i dan danas bio u zatvoru kao sudionik zločinačke organizacije

Karan

Velikosrpski projekat je nacije Kraljevine SHS preveo u politicke narode izvan Srbije ( Hrvatska, BiH, CG) sa velikodrzavnim ciljem. Pravoslavci izvan Srbije nisu iseljenistvo Srbije. Kad su Osmanlije dovodile pravoslavce u Dalmaciju, Slavoniju, Bosnu nije postojala drzava Srbija, ni SPC. Vecina tog pravoslavnog naroda je doveden iz Vlaske nizije. Treba ukinuti dvojna drzavljanstva sa susjednim drzavama zbog malignog velikodrzavnog UZP. Drzavama vratiti nacije. Bosna Bosancima.

BiH

Kad ste ubijali i protjerivali uz blagoslov crkve, tad ste mislili da vas niko nece nista pitati za zlodjela.

***

***

Fkl

Srbija treba platiti BIH svu ratnu odstetu jer vi ste taj krpelj koji se ne da skinuti sa koze

Guest

činili genocid,teška ratna nedjela,zločine,prkosili cijelom svijetu,uz to i dan danas za vas su zločinci heroji,uzori mladima,e pa neće vise ici tako,sav normalan svijet će to zvati pravim imenom i vi gdje god se pojavite imat ćete previja Jago ružan,a izmedju ostalog i vi sami znate da ste sve to počinili

Sarajevo bih

Ja i??***

Sale

Cijeli svijet zna da su srbi genocidan narod.Vi ste zlo na ovom svijetu,pleme vam se zatrlo.

HUKA

Ako je priprema Lgumdzija daj boze fa ne bude kao Bakirova tuzba. Samo jos da Srbiji da instrukcije sta da uradi ako vec nije ko i Bakir.

/ Najnovije