U Srbiji odavno postoje verbalni delikt i crne liste: Mnogi su bili na mjestu Severine

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

HUKA

Ima li na spisku Kurti i Rama.

Nadimak...

Samo reciprocitet Boga mi i sve rijeseno!

Carinski radnik

I sta je tu cudno?! Zar profesor Kovic nije mogao uci u BiH dok je Bakir jos uvijek carovao medju muslimanima? Znaci, BiH moze da ima crne liste, a Srbija ne moze. Hajde mahalo, ocisti smece ispred svoje avilje prvo.

Halid Bešlić je legenda

Kad se POLITIKA upetlja u ESTRADU i MEDICINU, a u SPORT se davno upetljala. Severini bi bolje da pjeva, kao Oliver Dragojević. Medija 3 dana pišu o pjevačici koja je na zalasku svoje karijere.

Goli Otok

Da se mene pita ja bih otvorio ponovo Goli Otok i dozidao još 2 kata, i batina. Samo batina…batina je iz raja izašla. Mene sa nisu tukli kao dijete, ja bi danas možda nekoga izbo nožem …

/ Najnovije