U Skupštini Srbije poručili poznatom glumcu: Dragane Bjelogrliću, napusti zemlju!

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JA1

Vuciceva partija je bez opozicije u skupstini. Sta se desava kad takve desne stranke ostanu same u parlamentu i nemaju protiv koga ratovati najbolji je dokaz koliko su desne stranke nazadne. Nemaju uopste ideju sta raditi niti imaju inicijativu

Koji coban

Ko je ovaj coban i odakle mu pravo da ono proziva i tjera jednu seku sablic i bjelu, koji su glumacke institucije balkana?

Gost

Nije im dovoljno napredan (radikalan).

Gost

Nije im dovoljno napredan (radikalan).

*

Pa u Skupštini se svašta priča. A vi vadite priču iz konteksta . Na taj način bi svašta mogli napisati ako bi objavljivali govore raznoraznih likova iz BH skupštine.

Guest

Atlagic pobjegulja na traktoru iz knina kaze bjeli da napusti srbiju.Moji beogradjani sta ste vi sve primili kod sebe,n8je ni vama lako

/ Najnovije