U okolini Novog Sada razbijene prostorije Vučićeve stranke

2
Radiosarajevo.ba
U okolini Novog Sada razbijene prostorije Vučićeve stranke
Foto: PrtSc/novisad.sns.org.rs / Polupana stakla na prostorijama stranke

U mjestu Zmajevo u Srbiji, u ranim jutarnjim satima izvršen napad na prostorije Srpske napredne stranke (SNS).

Kako navode iz SNS, poruka koju vandali žele da poruče je izuzetno jasna: Dolazi vrijeme kada će se na političku scenu stizati putem oštrog noža, a ne putem oštrog pera kao što je do sada bila praksa.

Dodaju da, kako je izborna kampanja polako počela, Draganu Đilasu je postalo jasnije da još dugo nikome neće moći da zaprijeti sa njegovom, starom dobrom:

Nastavak kreditne linije - Stambeni krediti za mlade i uspješnog poslovanja Union banke

Nastavak kreditne linije - Stambeni krediti za mlade i uspješnog poslovanja Union banke

”Šta će biti sa tobom kada mi dođemo na vlast?”, zbog čega su on i njegovi istomišljenici takođe započeli kampanju, ali onako kako samo oni znaju.

"Žalosno je što smo na uvrede, uplitanje porodica i druge nasilničke poteze već oguglali, ali da li je zaista došlo vrijeme u kome se navikavamo da je uništavanje neistomišljeničke imovine način političke borbe", upitali su iz SNS.

Podsjećaju da je prvo sin Bore Novakovića u alkoholisanom stanju razbio stranačke prostorije na Bulevaru oslobođenja, zatim je prošle sedmice porazbijano i nekoliko izloga detelinarskih prostorija Srpske napredne stranke, a sinoć su na red stigle i prostorije u Zmajevu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije