U kvizu za treći razred osnovne škole osvanula ova karta Hrvatske

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Name

Fasizam je prejak kod susjeda. Ispricace vam pricu za svaki skandal samo da ga prikriju. Kajanje ili izvinjenje je nepostojeca dimenzija. Isto kao SDA.

Samo

Im pogrešna zastava. Umjesto glupih šahovskih kocki tu se vijore LJILJANI NA BIJELOM PLATNU. Ej ustaše glupe, šprdnja ste postali. Predstavlja vas legitimni čović u skupštini genocidnog entiteta. Tu vam je i mjesto. Uzeli vas u EU zapadnjaci da rahat idu na svoje more, jer ste već prodati.

Gogo

....u prethodnom tekstu mislim na hipotetičku Konfederaciju o kojoj se je razgovaralo....

Kaj delate...

.. susjedi...?! Još niste izvršili "dezintox" ? Predugo vam traje, već ste otrovali sve u vlastitoj kući, od toga ćete i crknuti, BOSNA ĆE ŽIVJETI VJEČNO ! Za zdravo tijelo, treba zdrav duh" .... kasno vam se lječiti.....

zorba

sta nas to ima cudit ljudi u dusi ustase pa im to normalno.jos ih nagradi svijet za to tri puta u zadnjih sto godina.zivi dokaz kako se fasizam zapadni model isplati

/ Najnovije