U Hrvatskoj zgroženi spotom Milorada Dodika: 'Major Tepić nije bio nikakav heroj. Ubio je 11 boraca’

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nedeljko Savic

Dal uopste treba komentar? Jos jedan propali politicar, kome se ljulja stolica pa igra na kartu ...necega " nidje veze".

Ne pijem dok Paja vozi

Neznam koju frku dižete možda dodo hoće da isto uradi da digne sebe i svoje iz stranke u vazduh.

Ljiljan

BOŽE ME SAČUVAJ SE RVSKOG JUNAŠTVA I KRVAČKE KULTURE!

Ljiljan

S E R V I(današnji srbi krivoslavci)I KRVAČI SU ISTO ****O KOJE JE TOČAK ISTORIJE ZAPREŽNIH KOLA PREPOLOVIO NA DVA DIJELA

Sta...

...i ko su rocnici?

Tuner

Nije heroj jer je ubio 11 boraca? Ne vidim logiku ni u hrvata. Koga je trebao ubiti da srbima bude heroj?

@ljiljan

BOŽE ME SAČUVAJ SE RVSKOG JUNAŠTVA I KRVAČKE KULTURE! ka Ljiljan<<A TEBE ŠTO LAJEŠ NA SVOJE STABLO AV AV

@ljiljan

S E R V I(današnji srbi krivoslavci)I KRVAČI SU ISTO ****O KOJE JE TOČAK ISTORIJE ZAPREŽNIH KOLA PREPOLOVIO NA DVA DIJELA ka Ljiljan A U TVOM SLUČAJU(KAD JE UPITANJU TVOJA KRV) OVDE JE TOČAK JE PREPOLOVIO NA TRI DJELA

Smijesno

Mileta osudjuju, a Milanovic koji ga podrzava im je simpatican. Ma bravo hrvati.

Lazar

Je li moguce da se netko u hrvatskoj zgraza pa dodik je stakorov prijatelj sa kojim jede i pije ,ali za rec pravo jer je mukte.

/ Najnovije