U Hrvatskoj će svakog ponedjeljka puštati 50.000 uvezenih komaraca - evo i zašto

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Eeeh

To su genetski modifikovani komarci. Kako se se priroda zbog ovog izbaciti iz ravnoteze, zivi bili invidjeli. Sad gledajte posasti i najezda nekih drugih insekata, zivotinja.

se2

Kako su ih uspjeli tolike sterilizovati!Komarac je nije slon ili sta drugo ?

Sole e luna

>>To su genetski modifikovani komarci. Kako se se priroda zbog ovog izbaciti iz ravnoteze, zivi bili invidjeli. Sad gledajte posasti i najezda nekih drugih insekata, zivotinja. ka Eeeh

Sole e luna

>>>>To su genetski modifikovani komarci. Kako se se priroda zbog ovog izbaciti iz ravnoteze, zivi bili invidjeli. Sad gledajte posasti i najezda nekih drugih insekata, zivotinja. ka Eeeh ka Sole e luna

sami30

Retardiranih *****a uvoze komarce...

Sony

Sad uvoze i komarce...bravo Vlada...

Burek od sira

>>Retardiranih *****a uvoze komarce... ka sami30

Burek od sira.

Ne uvozimo, na žalost smo probni poligon na genetski izmijenjene komarce, a proizvodi ih vojna industrija, na internetu se nađe o tome. Pitaj Boga koje su posljedice za onog kog ubode i što prenose, zdravlje me šire.

Deda

>>Ne uvozimo, na žalost smo probni poligon na genetski izmijenjene komarce, a proizvodi ih vojna industrija, na internetu se nađe o tome. Pitaj Boga koje su posljedice za onog kog ubode i što prenose, zdravlje me šire. ka Burek od sira.

/ Najnovije