U Crnoj Gori uhapšen Miloš Ostojić. Vrijeđao islam i Bošnjake

4
Radiosarajevo.ba
U Crnoj Gori uhapšen Miloš Ostojić. Vrijeđao islam i Bošnjake
Foto: Ilustracija / Hapšenje (Nije prikazan događaj iz teksta)

Predsjednik Revizorskog odbora "Luke Bar" Miloš Ostojić (35) uhapšen je u subotu 22. aprila, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje.

Iz Uprave policije je saopšteno da podgorička policija sinoć, po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, uhapsila "M.O. (35) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje".

"Podgorička policija je jučer, postupajući po saznanju da je na jednoj društvenoj mreži lice M.O. postavilo dvije objave, a koje su sadržale uvrede na vjerskoj osnovi, preduzela mjere i radnje iz svoje nadležnosti i od M.O. prikupila obavještenja na okolnosti navedenih objava.

Premijer liga BiH: Željezničar ima priliku osigurati opstanak, susret u direktnom TV prijenosu

Premijer liga BiH: Željezničar ima priliku osigurati opstanak, susret u direktnom TV prijenosu

Obaviješten je državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se M.O. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje", navodi se u saopćenju.

Podsjetimo, Ostojić je na Facebooku vrijeđao Bošnjake, islam nazvao lažnom vjerom, a iz "Luke Bar" su najavili njegovu smjenu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije