U centru grada 33 osobe na zabavi u klubu: Policajci zatekli i lice s potjeralice

1
Radiosarajevo.ba
U centru grada 33 osobe na zabavi u klubu: Policajci zatekli i lice s potjeralice
Foto: MUP Zagreb / Racija u kafiću u Zagrebu

Da se u Zagrebu krše epidemiološke mjere i održavaju tajne zabave pod okriljem noći, javna je tajna.

U to su se uvjerili policijski službenici PU zagrebačke s djelatnicima Državnog inspektorata i Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a prilikom provođenja racije u ugostiteljskom objektu 'Team' u Kačićevoj ulici u centru Zagreba koji je trebao biti zatvoren, a nije bio.

Već naprotiv. Bio je otvoren, tekli su potoci alkohola, ljudi su se zabavljali, a epidemiološke mjere kao da ne postoje.

Zaštitne maske na licima se nisu nosile, a vlasnika objekta sumnjiči se za kazneno djelo širenja i prenošenja zaraznih bolesti dok je lokalu zabranjeno obavljanje djelatnosti idućih mjesec dana.

Racija u kafiću u Zagrebu - undefined

Foto: MUP Zagreb: Racija u kafiću u Zagrebu

Racija je obuhvatila 33 osobe, a prilikom postupanja policijskih službenika nije bilo potrebe za uporabom sredstava prisile.

Legitimirane su i provjerene 33 osobe i niti jedna nije nosila zaštitnu masku pa su im izdane ukupno tri obavijesti o počinjenom prekršaju te je naplaćeno 30 novčanih kazni zbog kršenja članka 47. st.2. t.9. Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Pritom su policajci locirali i muškarca s potjeralice, a kod njega je pronađen i plinski pištolj pa mu je uručen i prekršajni nalog zbog kršenja članka 27. st. 2 Zakona o nabavi i posjedovanju oružja.

Pogledajte: 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije