U Beogradu uzbuna, Vučić u panici, sve oči uprte su na kraja aprila: ‘Zašto nakon 29 godina?!‘

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Čuj ovog pasijeg sina

Lijepe riječi su ukras!

BiH

***

Kiki

Sve se vraća sve se plaća Vuckoooo

Role

Vrijeme je da se naplati ono što je nastalo na genocidu i krvi. Zar ste mislili beskonačno ovako bez računa nastaviti da živite?

Guest

bolje bi mu bilo da sazove skupštinu Srbije i donese svoju rezoluciju,prizna da je učinjen genocid,traži halala,odrekne se sadašnje politike,aBisnjaci su merhametli,dobar narod,da krenemo u bolje sutra za sve narode

Iva

***

Anka

***

Edukuj se maloo

***

Pa to je u Srebrenici bilo rezirano od strane

Fekalijozivkovica i Amera da se ocisti enklava. Njima se obratite. Jedan izmet od dva je cak jos uvijek i ziv.

BiH

I vama se vraca da ste zajedno sa albanijom najsiromasniji i najbrze iseljen region ka Anka ko je siromssan, pa pogledaj cija je valuta najjaca u regionu, pa mi smo za srbiju njemacka.

Ko je dobar

***

Ankicalivotuki

Lijepe riječi su ukras!

Opa Đurđa

Pa neka Vučić uradi isto kao Dodik. Lepo preko svog parlamenta eksplicitno proglasi nevažećim sve odluke i rezolucije UN-a. Pa Srbi su iznad svih, nebeski je to narod, a Mile je nacionalno blago. Ma dajte ljudi bre, ne može to tako.

333

Zato sto genocid ne zastarijeva. Self-evident. Prije bi trebalo pitati "Zasto naprdjivanje i padanje u trans zbog Kosovske bitke nakon 600 godina". To vec ima smisla pitati, jer tu nema nikakve logike i pameti.

333

Doduse, da ste se ikada suocili sa ratnim zlocinima i da ne guslate istu pricu i imate iste politicke pretenzije kao prije, tokom i nakon genocida, mozda ne bi bilo potrebe. Ovako, sto se srpskog nacionalizma tice, nije proslo 29 godina, to je bilo juce, a bilo bi i sutra, da neke stvari ne stoje drugacije.

/ Najnovije