U Beograd sletjeli kineski vojni avioni: Da li je Srbiji isporučen raketni sistem?

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gulliverus

Bake je zato sve pripremio, džamije, iftari, palamudjenje... Vučko pravi Srpski Svet a Bake izborni aparat IZ i uncorupted SDA...

Guest

Guest Uh koliko je pokvaren i prefrigan ovaj 100 za 1 ni sami niste svjesni. I rodjenu mater bi prodao da ona to ne zna. Trebali bi MZ zvanicnici to sve prekontrolisati ili ih i njih bas briga.

Guest

Guest @ Gulliverus Ma on je rodjenjem ne zavrsen fetus. Ko se razjmije malo ce to istraziti u svojoj glavi i dobice istinitu sliku.

Genocidasi

Ma šta nas boli ona stvar za Srbijom ko ***.Prvo ko je siguran da je oružje ili samo laž možda je droga za Vučićević brata i belivukovu kompaniju ili možda humanitarna pomoć u hram jer srbi u srbiji gladuju .Vjerujte mi tamo je neviđena bijeda .Kad odemo mi sa strane da nas rasčerupaju traže da prežive.Svakodnevno slušam njihove jadikovke i plač kako nemaju djeci da dan da jedu a on će da ulaze u oružje.Ne ide se prazna stomaka i nemoćni izgladnjeli u rat kako da drže puške il bili koje oružje.

Dudek Krivousti Njofra

Khurce se DJIKANI, zasrbila srba koža

Biden

Nek kupuje zašto biti ljubomoran REspekt nama niko nije kriv što neznamo ili što su nam poglavari. Lopovi

Covjek

Ne budite naivni polahko se spremaju da u nekom momentu pruze "podrsku" Dodiku..

mane

***, lupetas, tebe neko pita da mu nesto das. Samo seri, kada bude vruce, bice kasno

Plavi

Novinaru, ovo NIJE BIO NALET, NEGO PRELET ILI LET. Jer u vojnoj terminologiji NALET znači kad vojni zrakoplov djeluje po zemaljskim ciljevima. Na primjer Hrvatski kanaderi kad su gasili Igman u Konjicu, do tamo su imali PRELET, a kad su bacali vodene bombe to.su bili NALETI. Eto, za ubuduce da znas.

Ljiljan

Nama u BiH ne treba ništa imamo I previše ako se uporedi prema zadnjoj agresiji na prelijepu nam BiH kada smo se odbranili sa vilama I grabljama u odnosu na jna 4 armiju tadašnje evrope!Mi ćemo to opet servima/slugama (današnji srbi krivoslavci) u datom momentu oteti i uništiti jer to su miševi od boraca!

Zox

Nama u BiH ne treba ništa imamo I previše ako se uporedi prema zadnjoj agresiji na prelijepu nam BiH kada smo se odbranili sa vilama I grabljama u odnosu na jna 4 armiju tadašnje evrope!Mi ćemo to opet servima/slugama (današnji srbi krivoslavci) u datom momentu oteti i uništiti jer to su miševi od boraca! ka Ljiljan Vilama i Grabljama??? Auuuu, bas ste sila, pa sto nosaste one table HELP NATO HELP i sto ste plakali pred CNN I BCC svaki minut, CITAV NATO I STRANI MUDZAHEDINI vam nisu bili dovoljni da zazmete Republiku Srpsku. SAD NEMA VISE HELP NATO HELP, VIDIS KAKO PROLAZE SAD TI SA TABLAMA...

Mikkk

Nama u BiH ne treba ništa imamo I previše ako se uporedi prema zadnjoj agresiji na prelijepu nam BiH kada smo se odbranili sa vilama I grabljama u odnosu na jna 4 armiju tadašnje evrope!Mi ćemo to opet servima/slugama (današnji srbi krivoslavci) u datom momentu oteti i uništiti jer to su miševi od boraca! ka Ljiljan Ahahaha MA JA SAMO STO VAS JE CITAV NATO NAORUZAVAO I BOMBARDOVAO SRBE CITAV RAT, IMALI STE ORUZIJA VISE NEGO RUSIJA, SAMO TREBA IMATI I HRABROSTI NA BOJNOM POLJU, A NE SAMO KAD KUCAS PORUKE...

Bosanac

Coro nemate vi *** dzaba vam oruzje kad ste ***

Bosanac

Nama u BiH ne treba ništa imamo I previše ako se uporedi prema zadnjoj agresiji na prelijepu nam BiH kada smo se odbranili sa vilama I grabljama u odnosu na jna 4 armiju tadašnje evrope!Mi ćemo to opet servima/slugama (današnji srbi krivoslavci) u datom momentu oteti i uništiti jer to su miševi od boraca! ka Ljiljan Vilama i Grabljama??? Auuuu, bas ste sila, pa sto nosaste one table HELP NATO HELP i sto ste plakali pred CNN I BCC svaki minut, CITAV NATO I STRANI MUDZAHEDINI vam nisu bili dovoljni da zazmete Republiku Srpsku. SAD NEMA VISE HELP NATO HELP, VIDIS KAKO PROLAZE SAD TI SA TABLAMA... ka Zox<<***

/ Najnovije