Twitter objava Kosor nikoga nije ostavila ravnodušnim: Nije me htio vidjeti...

Radiosarajevo.ba
Twitter objava Kosor nikoga nije ostavila ravnodušnim: Nije me htio vidjeti...
Wikipedia / Jadranka Kosor

Objava na Twitteru bivše predsjednice Vlade Hrvatske i Hrvatske demokratske zajednice Jadranke Kosor je izazvala mnoštvo reakcija i komentara korisnika ove društvene mreže.

Na Twitteru je obznanila detalj iz privatnog života za koji mnogi ne znaju. Kako je naveo portal 100 posto, prisjetila se oca Mirka koji je nije želio vidjeti nakon rastanka od supruge Zorice.

"Nekoć davno, u ovo doba otac me pridržavao među cvijećem. Poslije toga više me nije htio vidjeti. Ostala je samo fotografija s njegovom rukom kao dokaz da je postojao. Kraj kolovoza zato zauvijek uspomena na rastanke", napisala je Kosor uz objavljenu fotografiju.

Prema navodima portala 100 posto, njeni roditelji su se rastali dok je bila dijete, te da s ocem u kontaktu nije bila više od 55 godina.

Sa drugom suprugom, Verom je živio u Čakovcu. Tu je do penzionisanja radio.

Kosor nije bila u kontaktu ni s polubratom Ninoslavom. Navodno, srela ga je jednom na kafi u Zagrebu.

Prisustvovala je posljednjem ispraćaju oca na gradskom groblju u Čakovcu 2013. godine. Miro Kosor je preminuo u 86. godini nakon kratke i teške bolesti.

Mnogi korisnici Twittera pružili su joj podršku i izrazili žaljenje zbog onoga što je doživjela u djetinjstvu, piše portal 100 posto.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije