Kosor: Kiša lije, vrijeme je za zagrljaje

Radiosarajevo.ba
Kosor: Kiša lije, vrijeme je za zagrljaje
Bivša premijerka Republike Hrvatske Jadranka Kosor zaprijetila je na društvenoj mreži Twitter da će blokirati svakoga koji za nju kaže da je ljubomorna na predsjednicu Republike Hrvatske Kolindu Grabar-Kitarović.

"Blokirat ću svakog, ali baš svakog ko moje političko neoduševljenje čašama, žvakama, mokrim grljenjem, ljubljenjem i tapšanjem po glavi, nazove ljubomorom. Na znanje i ravnanje gospođama i gospodi anonimnim delegata", napisala je Kosor.


Jadranka Kosor se našalila na Twitteru na račun Kolinde Grabar-Kitarović postovima poput: "Kiša lije vrijeme je za zagrljaje".


"Kad me na žensku solidarnost u slučaju neoduševljenja zbog glađenja i ljubljenja predsjednika Macrona po mokroj glavi, poziva i proziva žena koja je o meni kao premijerki govorila sve najgore. Povratak u stvarnost", navela je između ostalog Kosor.


kolinda-macron-mokri1.jpg - undefined

Predsjednica Hrvatske i predsjednikFrancuske zajedno na kiši        Foto: Twitter

Ona ja javno kritikovala i način proslave koji je organizovan 16. jula u Zagrebu, odnosno učešće Thompsona na proslavi.

"Koliko su nas Vatreni ujedinili toliko nas je kontroverzni pjevač podijelio. I to je istina koje i sjajni hrvatski selektor Zlatko Dalić mora postati svjestan", napisala je Kosor.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije