Hrvatska / Kosor: Kiša lije, vrijeme je za zagrljaje

22. 07. 2018. u 19:09:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 105

Bivša premijerka Republike Hrvatske Jadranka Kosor zaprijetila je na društvenoj mreži Twitter da će blokirati svakoga koji za nju kaže da je ljubomorna na predsjednicu Republike Hrvatske Kolindu Grabar-Kitarović.

"Blokirat ću svakog, ali baš svakog ko moje političko neoduševljenje čašama, žvakama, mokrim grljenjem, ljubljenjem i tapšanjem po glavi, nazove ljubomorom. Na znanje i ravnanje gospođama i gospodi anonimnim delegata", napisala je Kosor.


Jadranka Kosor se našalila na Twitteru na račun Kolinde Grabar-Kitarović postovima poput: "Kiša lije vrijeme je za zagrljaje".


"Kad me na žensku solidarnost u slučaju neoduševljenja zbog glađenja i ljubljenja predsjednika Macrona po mokroj glavi, poziva i proziva žena koja je o meni kao premijerki govorila sve najgore. Povratak u stvarnost", navela je između ostalog Kosor.


kolinda-macron-mokri1.jpg - undefined

Predsjednica Hrvatske i predsjednikFrancuske zajedno na kiši        Foto: Twitter

Ona ja javno kritikovala i način proslave koji je organizovan 16. jula u Zagrebu, odnosno učešće Thompsona na proslavi.

"Koliko su nas Vatreni ujedinili toliko nas je kontroverzni pjevač podijelio. I to je istina koje i sjajni hrvatski selektor Zlatko Dalić mora postati svjestan", napisala je Kosor.

KOMENTARI (1)