Turistički obrtnici u Hrvatskoj nezadovoljni: "Špica je sezone, a gostiju nema..."

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

BUKVALNO NE MOGU DA PRODJEM RIVOM :))), moram se laktat da se probijem, a plaza ne da je prepuna, nego boli glava. Presao sam na divlju samo da koliko-toliko imam mira. Eto toliko ¨gostiju nema¨. *** mrzitelji, placite.....

Adi

***

Adi

***

Ivo

***

Guest

Majorca je za vas svemir i uslugom i cijenama!!!!

Suniti

suniti

Guest

Gradac vrhunac ercegovanskog userizma!!! Jadna majko koliko zadojeni ercegovanskih katolibančića. Nemogu vas u zagrebu smisliti ocima. Niti doma nit domovine nego u nekom međuprostoru neshvaceni i neprihvaceni! Domet vaseg turizma je qurava iz Međugorija i ona demetna sa hauscinacijama!

Krkan

Nama to i paše....pun nam je ku...c turizma i turista

Bosanac

Koliko mrznje u komentarima, pa jel ovo normalno 🤔🥴😢

Fghjkl

ZA GUESTA I SLICNE,; AJD QURAVA ,JEL, A O PEDOFILU NISTA ! SRAMITE SE, KOJI MRZITE I SRPSKO I HRVATSKO ! VAS MOZAK JE BARUT I NERAZUMLJIV ?,,! TKO VAM UREDJUJE GLAVU ? ZATO BIH NE MOZE OPSTATI ! I DA NEMA HRVATA I SRBA ,BIH JE NEMOGUCA ,! ZBOG VAS ! NA ZALOST !

/ Najnovije