Turisti u šoku: '‘Za sedam dana na Jadranu mojoj porodici treba oko 2500 eura, čak je i voda skupa‘

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ivan

Nije do cijena da je usluga ok, ali nigdje ne mrze goste kao u dalmaciji. Crnogorci usluga tako tako ali nemas taj osjecaj hejta i izliva ludila za svaki nesporazum.

Ivan

***

Guest

Drugari Palma je 2100€ all inclusive 7 dana i novorenoviranim hotelima. Nema se tu sta vise dodatini tražiti!!!

Preskupo

Hr je bila ok za vrjeme juge, sad ne. Ljepse mi je na miljacki

Ne pijem dok Paja vozi

Čitaš ove cijene u novinama kažeš jest skupo. I odeš u agenciju i onda vidiš da cijene smještaja nisu tako skupe, pa odeš na more opet cijene hrane, pića, sladoleda(ako imaš djecu) voće, nisu toliko skupe....

Adi

idite u cnu goru, ili hrcku tamo je jos skuplje

Samo izbjegavajte i bojkotirajte Hrvatsku!

Znate kako mi je lijepo kad vas nema na plazi, prostora koliko hoces, oooo.... neprocjenjivo!!!

Fishek10

odavno vec zaobilazim u velikom luku... cak vise ni autom kroz nju

Ivan

Lijepe riječi su ukras!

🔥🔥🔥🔥

odavno vec zaobilazim u velikom luku... cak vise ni autom kroz nju ka Fishek10 Naravno jer je skupo

Derim

Ma ja bi ti naplatio troduplo skuplje , kad si majmun. Pored toliko ljepsih i jeftinijih destinacija , ti ides njima da te gule, mamlaze jedan. Pa kud ce ti ljepse , i to slatkovodno ( more ) od Ohrida , budalo jedna , neka te deru.

/ Najnovije