Turisti pohrlili na ljetovanje u zemlju iz regije: 'Bogati ručak je jedva devet eura, a smještaj...'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Odlicno! Pa naravno da treba ici gdje

je povoljnije, svako tako razmislja, nece niko bacat pare. Samo kerepi nase Dalmose pohlepne! Mislim, oni su moji, ali su neljudi po cijenama.... E, sad, sta ce se dogodit ako bude navala na Albaniju, za koju godinu ce i tamo cijene dostic nivo Dalmacije. I to je logicno, zakon ponude i potraznje. Nisu ni Albanci samaricani.

Posprdna rečenica

Tu rečenicu ste vi izmislili. Imam dovoljno godina ali je nikad nisam čuo.

Mogao bih provjeriti

Mogao bih možda i provjeriti u post sezoni ako bude ponude.... Albanijo možda te posjetim u Septembru..

Putnik

Čista laž. Evo me upravo sjedim u Podgorici i pravim pauzu na putu iz Albanije. Bio sam u Draču i Sarandi. Nigdje, ali nigdje to što je navedeno ne može da se popije i pojede za navedeni novac. Najjeftinije jelo je giros/kebab koji je 300 Leka (100 Lek = 1 Eur). Sva ostala jela su od 650 Lek, pa nadalje. Supe su oko 300, salate od 500 do 900, glavna jela od 700 do 1500. Pice su od 500 za margaritu do 1300 za neku malo više fensi. Piće je od 150 (kola), 200 (malo domaće pivo) do 450 (veliko strano pivo). Uglavnom, ručak za dvoje sa salatom, pićem i glavnim jelom je od 2000 (najskromnija varijanta) do 3500 (pristojna varijanta). U ovu kombinaciju ne ulaze kolači ili riba. To što je novinar pisao, mora da je kupio u granapu koji nije renoviran od vremena Envera Hodze. Albanija je čista, uredna i jeftinija od Crne Gore i Hrvatske. A da je super jeftina, to sigurno nije. Ko očekuje cijene kao iz teksta je u velikoj zabludi.

Pa mora

***

Putnik

I naša Bosanska elita da zaradi nisu oni džaba otvorili hotele u Albanijo ka Pa mora Ne kontsm. Kakve veze ima ovaj komentar sa bošnjačkom elitom i hotelima?!

GLUP si kao PAS koji te se KURVOM turskom PRAVIO

Tu rečenicu ste vi izmislili. Imam dovoljno godina ali je nikad nisam čuo. ka Posprdna rečenica

Kao ne kontaš

Ne kontsm. Kakve veze ima ovaj komentar sa bošnjačkom elitom i hotelima?! ka Putnik Pa naše Bosanske elite po Albaniji su pokupovali hotele. A i vile pa ih izdaju turistima sad kontaš

Putnik

Pa naše Bosanske elite po Albaniji su pokupovali hotele. A i vile pa ih izdaju turistima sad kontaš ka Kao ne kontaš Pa šta ako su pokupovali i izdaju?! Šta me briga ko je šta pokupovao i šta ko kome izdaje. Poenta komentara je da cijene usluga i hrane u Albaniji nisu ni približne onima koje su navedene u članku. Cijene su mnogo veće, ali još uvijek niže od onih u Crnoj Gori, Hrvatskoj ili Grčkoj.

Ovo...

...moze napisati samo neko ko nije vidio tu obalu, a i drzavu.

Ok

Pa šta ako su pokupovali i izdaju?! Šta me briga ko je šta pokupovao i šta ko kome izdaje. Poenta komentara je da cijene usluga i hrane u Albaniji nisu ni približne onima koje su navedene u članku. Cijene su mnogo veće, ali još uvijek niže od onih u Crnoj Gori, Hrvatskoj ili Grčkoj. ka Putnik

/ Najnovije