Turisti iz BiH šokirani cijenama u Hrvatskoj: Jogurt platili skoro 9 KM!

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

Od takvog jogurta možeš samo oboljeti.

Ne pijem dok Paja vozi

U Albaniji i Turskoj su cijene dodžaba čak na nekim mjestima daš koliko daš(ko Liko hoćeš)

XxxO

SVE CIJENE SU U EURIMA ODNOSNO DVA SKUPLJE JE OD NASIH. HLJEB, MLIJEKO, PUTER, POVRCE I VOCE...DVA PUTA SKUPLJE OD TE ISTE ROBE KOD NAS. BRUKA...

jel

jel barem ukusan ?

Oli

Cijena u BIH je duplo manja ali su place duplo manje sto znaci da su cijene jogurta iste!

Haha

Ne znam kako da vam ovo kažem ali morate gledati cijene kad kupujete. I u Hrvatskoj i ubosni

Ne pijem dok Paja vozi

>>Ne pisi gluposti! Vidi se da ne putujes. u Turskoj je jogurt 50% skuplji In 2024, the approximate wholesale price range for Turkey yogurt is between US$ 6.79 and US$ 8.83 per kilogram or between US$ 3.08 and US$ 4.00 per pound(lb). ka Oli<<Hahaha a jesi provala pa naravno da nije istina to je ironija jer stalno tako pišu kako je u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Neumu loše a u Turskoj i Albaniji super i jeftino. I jel kćkad plaćaš jogurt ili sok daš koliko ti hoćeš ili koliko je cjena

Mira

Pa toliko platimo i mi gradjani Hrvatske..kad udjeze u EU nema vise jeftinoce ni.kod vas

Himbera i pite

Dosadni ste sa tom kuknjavom,Hrvatska je svjetska destinacija i pomirite se vec jednom da ne trebate dolaziti ako ste kokuzi,prepuno je zapadnih turista koji nemaju problema platiti uzivanje i nisu fukara,o d j e b i t e vise i mrs u Neum gdje mozete jesti kalju i igrati kolo.

Samo glup, nista vise, cuj Zbregov jogurt kupi???

Pa ko pri zdravoj pameti kupuje to precjenjeno smece, isto kao i franckove proizvode?? Imas ti bas u tom Konzumu fino njihove Kplus proizvode, ja jogurt 2,8% od 1,5 litra (xxl) placam 1,69 eura na akciji (uzimam samo na akciji jer stalno ima), ili isto kplus od 1l kosta 1,19 Eura, predobri jogurti, ne moze iscurit iz boce koliko je gust, dajte vise ne kenj ajte bespotrebno o cijenama. Udrite kad je skupo a nema alternative, ali kad ima ne lupajte.

Tako je

U Albaniji i Turskoj su cijene dodžaba čak na nekim mjestima daš koliko daš(ko Liko hoćeš) ka Ne pijem dok Paja vozi Za bijedu i kokuze mozes tamo otici na 12 rata i podrigivati grah i kupus.

Bijedo.

Bijedo što ideš tamo gdje ne možeš platiti.Šta se k.... koje p.... *****ine.Nije ti to Titovina sad je luksuz ići na more idi bijedo na jezero rijeku.

Jasnoxx

Ko moze nek ide, kome je skupo nek ostane u BH

Aaahahashahh

Kae ovaj gore monkey hrvatska je svjetska destinacija...kukala mu majka,nikad iz Gruda nije mako,vec vikendom dole do mora,da izjednaci strafte od potkosulje sto ugori tokom hefte hihihhhih...po tome inace prepoznam smrd1liwe skutorchine na plazi...

Haz

Ako nemaš para za jogurta i ako ćeš slikati račune po granapima nemoj car da ideš na more

/ Najnovije